Winnen doe je samen

Waardegedreven

Roset streeft naar duurzame en meetbare resultaten voor alle stakeholders. Voor ons betekent dat structureel meer betrokkenheid van zorgaanbieders, tevreden en loyale opdrachtgevers, gedreven medewerkers en een hogere maatschappelijke bijdrage door met onze opdrachtgevers meer waarde te creëren voor burgers en patiënten.

We co-creëren en verbinden

Het opzetten en faciliteren van netwerken en innovatie, tot tastbare resultaten komen en van daaruit de ‘match’ en de gezamenlijke ambities versterken tussen partners, dat is waar Roset voor staat!  Winnen doe je samen.

Onafhankelijk

Er zijn de afgelopen decennia al verschillende vormen van samenwerking geweest, maar in al die vormen was er steeds één partij leidend of sturend. Roset is een netwerk facilitator pur sang en neemt altijd een onafhankelijke positie in tussen netwerkpartners en opdrachtgevers.

Impact realiseren

Roset wil resultaatgericht bijdragen aan verbeter- en veranderprocessen in de zorg en sociale domeinen, door de impact die zij initieert en realiseert met haar opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Dit kan een verbetertraject zijn, leiden tot innovatie, een implementatie van een IT platform betreffen, een integraal project tussen netwerkpartners zijn, maar markeert bovenal de start van een cyclus die leidt tot succes.

De mensen van Roset

Bij Roset weten we wat er rondom vraagstukken in de zorg en sociale domeinen op het spel staat, wat er aan de hand is, wat de crux van de uitdaging is. Daarnaast kunnen wij deze wetenschap combineren met een stevige visie en nemen stelling over wat er in onze ogen nodig is. Daarnaast hebben we het benodigde repertoire om bij te dragen aan het realiseren van de beoogde verandering of verbetering. Geen mensen die vanuit theorie handelen, maar mensen die hun ervaring hebben opgedaan in de praktijk en die door vallen en opstaan het vak van adviseur en projectmanager meester zijn geworden. Ervaring en bewezen projectsuccessen wegen het zwaarst. Deze worden bevestigd door eerdere opdrachtgevers. We hebben een bestuurlijke of bedrijfskunde academische achtergrond, al dan niet gecombineerd met behandelkamerervaring als zorgprofessional en/of als bestuurder. Wat ons als adviseurs van Roset bindt is de liefde voor de zorg, de passie voor het vak en de oprechte betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en hun medewerkers.

 • Suzan van Vliet – huisarts/medisch manager zorggroep Thoon

  Suzan van Vliet – huisarts/medisch manager zorggroep Thoon

  Medisch manager THOON

  "Substitutie van zorgtaken van de tweede naar de eerste lijn alleen is niet voldoende. Het gaat veel meer om de zorg voor patiënten op de juiste plaats te leveren, afstemming, coördinatie en organisatie van zorg, met betere gezondheidsuitkomsten."

  Lees de volledige referentie
 • Anja van Kempen – huisarts

  Anja van Kempen – huisarts

  Huisarts Haaksbergen

  "Samenwerking, wederzijds respect, wederzijds vertrouwen, openheid, dezelfde visie voor ogen houden, het gemeenschappelijk ‘waarom’ voor ogen houden. Stroomlijnen van afspraken en zorgen voor samenhang. Zorg voor onze burgers verbeteren. Die zorg duurzaam borgen. Daar draait het om, in onze samenwerking met verschillende partners."  

  Lees de volledige referentie
 • Prof. Dr. Patrick Kenis

  Prof. Dr. Patrick Kenis

  Hoogleraar Beleids- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg

  Professor Kenis, hoogleraar Beleids- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg is zeer enthousiast over de rol van Roset bij de totstandkoming van het zorgnetwerk Twente. “Roset heeft er samen met de initiatiefnemers voor gezorgd dat er een unieke samenwerking is ontstaan, waarbij wordt uitgegaan van de sterkte van elke aangesloten partij. Vervolgens is er een netwerkmanager aangesteld die er voor zorgt dat informatie wordt gedeeld en projecten ook daadwerkelijk zullen worden uitgevoerd. Dat is een pluspunt en noodzakelijk voor het slagen van het netwerk als geheel. Niemand moet de baas of eigenaar zijn, maar goede coördinatie en rol afstemming is essentieel. Roset is volgens mij de meeste aangewezen partij om die coördinatie op zich te nemen. Zij kunnen als onafhankelijk partner werken aan de onderlinge vertrouwensband, met als doel elke afzonderlijke organisatie uiteindelijk beter te maken, zodat de patiënt of de cliënt uiteindelijk winnaar is.”

  Lees de volledige referentie

Het adviesbureau voor de zorg uit Twente

Uw slagingingskans vergroten samenwerking en innovatie

Onze expertise
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×